English
Español
Français

El Congreso en los medios de comunicación

~~NOTOC~~ ============ ^**Tuesday, 2nd June, 2015**^ ^ | **16:30-19:00** |Registration | | **19:15-19:30** | Opening | | **19:30-20:00** (30min)| Welcome lecture | ^**Wednesday, 3rd June, 2015**^ ^ | **09:00-09:30 ** (30min) | | | **09:30-09:50 ** (20min) | Genomics and bioinformatics | | **09:50-10:10 ** (20min) | | | **10:30-10:50 ** (20min) | | ^**11:00-11:30** ^**Coffe ** ^ | **11:30-12:00 ** (30min) | | | **12:00-12:20 ** (20min) | Evolution,taxonomy and systematics | | **12:20-12:40 ** (20min) | | | **13:00-13:20 ** (20min) | | ^**13:30** ^ **Lunch**^ |**15:30-16:00 ** (30min) | | |**16:00-16:20 ** (30min) |Effector function and pathogenesis I | |**16:20-16:40 ** (30min) | | |**16:40-17:00 ** (30min) | | ^ **17:00 ** ^**Tea** ^ |**17:30-18:00 ** (30min) | | |**18:00-18:20 ** (20min) | | |**18:20-18:40 ** (20min) | Plant responses I | |**18:40-19:00 ** (20min) | | |**19:00-19:20 ** (20min) | | \\ ^**Thursday, 4th June, 2015**^ ^ | **09:00-09:30 ** (30min) | | | **09:30-09:50 ** (20min) | Epidemiology and disease control | | **09:50-10:10 ** (20min) | | | **10:30-10:50 ** (20min) | | ^**11:00-11:30** ^**Coffe ** ^ | **11:30-12:00 ** (30min) | | | **12:00-12:20 ** (20min) | Insights from other pathogens | | **12:20-12:40 ** (20min) | | | **13:00-13:20 ** (20min) | | ^**13:30** ^ **Lunch**^ | **15:30-17:00 ** (90min) | Poster Sesion A| ^ **17:00 ** ^**Tea** ^ \\ ^**Friday, 5th June, 2015**^ ^ | **09:00-09:30 ** (30min) | | | **09:30-09:50 ** (20min) |Effector function and pathogenesis II| | **09:50-10:10 ** (20min) | | | **10:30-10:50 ** (20min) | | ^**11:00-11:30** ^**Coffe ** ^ | **11:30-12:00 ** (30min) | | | **12:00-12:20 ** (20min) | Plant responses II | | **12:20-12:40 ** (20min) | | | **13:00-13:20 ** (20min) | | ^**13:30** ^ **Lunch**^ | **15:30-17:00 ** (90min) | Poster Sesion B| ^ **17:00 ** ^**Tea** ^ |**17:30-18:00 ** (30min) | | |**18:00-18:20 ** (20min) | Emerging research areas | |**18:20-18:40 ** (20min) | | |**18:40-19:00 ** (20min) | | |**19:15 ** |**Closing ceremony** |
Contenido más reciente en: